Noć muzeja unatoč pandemiji i ove godine u Prilišću

0
80833

Udruga za očuvanje prirodne i kulturne baštine Zora, organizira devetu godinu za redom manifestaciju „Noć muzeja u Prilišću“ te se time priključuje brojnim muzejima koji organiziraju svoja događanja. Ove godine zbog  korona virusa, odnosno epidemioloških mjera koje su na snazi, događanja će biti održana na otvorenom. Sve počinje 29. siječnja u 17 sati ispred škole i crkve, uz dvije peći za grijanje. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, program seli u prostorije društva, u tom slučaju uz ograničeni broj posjetitelja.

Zahvaljujući entuzijazmu članova Udruge Zora, općina Netretić, jedna je od rijetkih u Karlovačkoj županiji koja se priključuje ovoj hvalevrijednoj akciji. Bezrezervnu podršku cijelom projektu daje i općinsko vodstvo koje je prepoznalo važnost kulturnih događanja za podizanje kvalitete života na svom prostoru.

Organizatori, koji marljivo rade na osmišljavanju bogatog programa se nadaju da će sljedeća, deseta jubilarna noć muzeja u Prilišću biti bez epidemioloških mjera. Općina će nastaviti podržavati sve dobre ideje koje doprinose da se glas o Netretiću što dalje čuje.

Više informacija možete pročitati ovdje.