KONSTITUIRANO OPĆINSKO VIJEĆE

0
508067

Josip Petrunić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Netretić

DSCF8239[1]Prvu sjednicu Općinskog vijeća Općine Netretić, u novom sazivu, nakon izbora otvorio je po ovlaštenju Vlade Republike Hrvatske, Predstojnik Ureda državne uprave za Karlovačku županiju, Željko Spudić.

Temeljem Izvješća Mandatne komisije i verifikacije mandata članova Općinskog vijeća, koji su zadobili povjerenje naroda na nedavno održanim lokalnim izborima, svi prisutni članovi Općinskog vijeća Općine Netretić su dali svečanu prisegu.

HDZ Općine Netretić je još jednom pokazao kako je najjača politička snaga s kojom naš narod uvijek može računati i u kojeg ima povjerenje, tako da će u Općinskom vijeću imati većinu od 8 vijećnika.

HSS je osvojila 2 mandata kao i SDP u koaliciji sa HNS. Predstavnicu u vijeću imaju i Hrvatski laburisti.Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Netretić, izabran je Josip Petrunić.

Josip Petrunić je član Hrvatske demokratske zajednice a tu časnu dužnost obnašao je i u prethodnom mandatu.

Za potpredsjednika Općinskog vijeća Općine Netretić, izabran je Ivica Bendeković ispred Hrvatske seljačke stranke.

Vijećnicima se obratio predsjednik općinskog vijeća, g. Josip Petrunić koji je naglasio da ih čeka veliki posao i da vjeruje, da će svi zajedno raditi za napredak općine Netretić.

Galerija slika: